Carpaccio van Sint-Jakobsvruchten met lamsoren, wakame en Klaartjes roomkaas kruiden

Ingrediƫnten voor 4 personen

  • lamsoren
  • komkommer
  • wakame
  • sint-jacobsvruchten
  • grof zout en peper
  • Klaartjes roomkaas met verse kruiden
  • dashi-gel
  • Facultatief als versiering:kaviaar,shiso,crazy pea,...

Bereidingswijze

Komkommer in fijne plakjes snijden,de lamsoren kort koken en afkoelen en tesamen mengen met de wakame en klaartjes- kaas. Deze zilte salade mengeling dresseren we in een ringetje op het bord, hierop leggen we de fijne carpaccio plakjes van de sint jacobsvruchten en werken af met grof zout en vers gemalen peper. Als decoratie spuiten we nog kleine bolletjes dashi gel en bolletjes klaartjes kaas op de sint jacobscarpaccio en verder nog enkele blaadjes purpere shiso en wat kaviaar. We steken er als laatste nog een mooi takje crazy pea in ( oogt heel decoratief) en besprenkelen het gerechtje nog met heerlijke huisgemaakte curry-olijfolie .

Smakelijk !!
Webdesign by Innovate-iT